Unghii perfecte cu Perfect Stay Gel Shine cu LYCRA, Astor

Fii pregatita sa obtii o manichiura de nota 10! Cu un luciu intens ce rezista pana la 10 zile! Astor lanseaza noul lac de unghii Perfect Stay Gel Shine cu LYCRA, a carui aplicare ofera manichiurii un aspect deosebit care dureaza un timp indelungat.

 

PS_Gel_Shine_Nail_Polish_Mo
Este incredibil cat de simplu poti obtine aspectul profesionist al unghiilor facute la salon, chiar la tine acasa. Lacul Perfect Stay Gel Shine confera un efect deosebit de stralucire, unghiile colorate fiind scanteietoare. Formula patenta de Astor, imbogatita cu LYCRA, asigura o manichiura desavarsita, cu un luciu aparte si culori ce rezistenta pe unghie pana la 10 zile de la aplicare.

Formula 3-in-1 din Perfect Stay Gel Shine nu necesita folosirea unui lac de tip base coat sau a unui top coat. In plus, lacul este foarte usor de aplicat datorita pensulei care acopera intreaga unghie dintr-un strat. Perfect dintr-o aplicare!

Heidi Klum, imaginea Astor si directorul artistic al companiei, este foarte entuziasmata atunci cand descrie lacul care se distinge de toate celelalte existente pe piata: “Cautarea perfectiunii a luat sfarsit pentru mine! Lacul Astor Perfect Stay Gel Shine ma ajuta sa am unghiile fara cusur, cu un luciu deosebit si culori ce se pastreaza intacte, fara a avea nevoie sa aplic un alt lac pentru stratul de baza sau pentru cel final.”

  • Formula Exclusiva High-Tech

Sa uram bun venit celui mai nou lac Astor! Persistenta culorilor ojei Perfect Stay Gel Shine este posibila datorita formulei inovatoare ce contine LYCRA®* si gel pentru luciu. Formula exclusiva cu LYCRA®* acopera intreaga suprafata a unghiei pentru un plus de rezistenta si pentru a preveni exfolierea lor. Amestecul special de polimeri asigura lacului o culoare intensa si un surplus de luciu. Rezultatul: o culoare perfecta si un luciu desavarsit, care-si pastreaza intensitatea pana la 10 zile de la aplicare. Mai mult decat atat, formula Perfect Stay Gel Shine ofera ingrijire completa unghiilor prin continutul de vitamina E. Este miracolul manichiurilor ideale!

Datorita pensulei de aplicare Perfect Stay Superior Salon Pro acum poti crea un luciu deosebit dintr-o singura aplicare. Pensula noua, plata si cu mult mai lata fata de cele precedente face ca orice aplicare sa se potriveasca direct pe forma unghiei. Dintr-o singura atingere poti controla perfect intinderea lacului, fara a lasa dungi. Aceasta pensula raspandește uniform lacul de unghii si creeaza o acoperire instantanee intr-un timp mult mai scurt.

  • Multitudine de nuante puternice / Un an de culoare

Suna atractiv faptul ca acum poti sa ai o manichiura profesionala, facuta chiar de tine. Insa, ce ai zice daca gama de culori ar cuprinde 22 de nuante? Cu o multitudine de culori, pe alese, acum poti sa decizi care este nuanta pe care o porti pe unghii in functie de starea de spirit pe care o ai.

Acestea sunt preferatele noastre:

Lycra_Perfect_Stay_Shade_40

PRET: 18.7 lei